Eryılmaz'dan Gökçek'e "pankart" tepkisi

ANKARA(ANKA)-Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği için ilçenin çeşitli semtlerine asılan pankartların Büyükşehir Belediyesi tarafından toplatılmasıyla tırmanan gerilim yeni bir boyut kazandı.

Çankaya Belediyesi'nin SSK İşhanı'nda bulunan ek binasına asılan pankartla durum yuttaşlara aktarılırken, toplatılan pankartların yerine yenileri asıldı.
SSK İşhanı'na asılan Çankaya Belediyesi imzalı dev boyutlu pankartta şunlar yazılı:

"Kamuoyuna duyurulur… Ulusun egemenliğini, çocukların sevincini içine sindiremeyen Melih Gökçek 23 Nisan Çocuk Şöleni ile ilgili pankartlarımızı toplattı. Yılmadık! Çankaya'yı yeniden pankartlarımızla donattık."

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çankaya Belediye Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Eryılmaz, çocukların sevinçlerine gölge düşürtmeyeceklerini ifade etti. Eryılmaz açıklamasında; şöyle dedi:

"Bedenleri küçük ama, beyinleni ve kalpleri büyük çocuklarımız umutları, neşeleri, ve heyecanları ile biz büyüklere hayatımızın izlenmesi gereken rotasını gösteriyorlar. Melih Gökçek büyük bedeninin üstüne küçük bir kafa, içine küçük bir kalp, umutsuzluk, neşesizlik ve heyecansızlık giydirdiğine aldırmadan Çankaya'da çocukların kendi bayramlarını kutlamalarına mani olmak için opankart senin, bu pankart benim diyerek onları toplatmayı marifet sayıyor. O bu pankartları indirdikçe yılmadık ve yenilerini astırdık. Buradan O'na şöyle seslenmek istiyorum: ‘Sayın Gökçek her zamanki gibi yanlış rakip seçtiniz. Çocukları yenemezsiniz. Çünkü onlar sevinçleri, heyecanları ve umut dolu kalpleriyle yenilmezler."