Erzin Narenciye Festivali'ne Doğru

Hatay’ın Erzin ilçesinde bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Narenciye, Kültür ve Sanat Festivali’nin hazırlıkları tamamlandı....

Hatay’ın Erzin ilçesinde bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Narenciye, Kültür ve Sanat Festivali’nin hazırlıkları tamamlandı. Festivalde Hande Yener’in yanı sıra Türk halk müziği sanatçısı Songül Karlı da sahne alacak.

Erzin’de yapılacak olan 3. Narenciye, Kültür ve Sanat Festivali’nin hazırlıklarında sona gelindi. 24 Kasım’da Hürriyet İlköğretim Okulu’ndan başlayacak olan kortej ile start alacak olan festivalde, Songül Karlı sahne alacak. Festivalin 2. günü ise ses sanatçısı Nilgün Kızılcı ile başlayan etkinlikler, Hande Yener’in vereceği konser ile son bulacak.

Reklam
Reklam

Festival kapsamında Bulgaristan, Romanya, Makedonya ve Gana’dan gelen 120 kişilik halk dansları topluluğunun gösterilerinin yanı sıra 20 kişilik animasyon gurubu şovlarıyla, 50 kişilik bisikletli gurubu da düzenleyecekleri turlarla festivale renk katacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz