Erzincan Barosu’ndan İsrail’e Kınama

Erzincan Baro Başkanı Avukat Can Tekin bir açıklama yaparak, İsrail tarafından Gazze halkına yönelik saldırıların...

Erzincan Baro Başkanı Avukat Can Tekin bir açıklama yaparak, İsrail tarafından Gazze halkına yönelik saldırıların devlet terörü ve insanlık suçu olduğunu ifade ederek Erzincan Barasu olarak İsrail’i kınadıklarını söyledi.

Baro Başkanı Can Tekin açıklamasında; “Her gün onlarca insanın öldüğü, kadınların, çocukların hedef alındığı bu katliama karşı, insan hakları gerekçe gösterilerek dünyanın bir ucundan öbür ucuna müdahaleyi kendisinde hak gören, küresel güçlerin ve onların bölgesel taşeronlarının suskunluklarını hayretle izliyoruz. Sadece kınama mesajlarının israili lanetleme söylemlerinin yeterli olmadığını biliyoruz.

Reklam
Reklam

Suriye konusunda gösterilen gayret! ve çabanın! En az yarısının da israil’e karşı gösterilmesini, İsrail’e ekonomik ve siyasi ambargo uygulanmasını, İsrail Devleti ile devletimiz ve diğer Müslüman devletlerin yapmış olduğu tüm anlaşmaların feshedilmesini, büyükelçilerin derhal geri çağrılmasını umuyoruz ve bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: