Erzincan Emniyeti’nden Kan Bağışı

Erzincan Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler Türk Kızılayı’nın kan ihtiyacını karşılamak ve aynı zamanda güvenli kan...

Erzincan Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler Türk Kızılayı’nın kan ihtiyacını karşılamak ve aynı zamanda güvenli kan temin etmek amacıyla kampanya düzenlendi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Erzincan Türk Kızılay Kan Merkezi’nin kan bağışı kampanyasına destek amacıyla kan bağışında bulundu. Türk Kızılay Kan Merkezi tarafından emniyet müdürlüğünde kurulan stantta polisler gün boyunca kan verdi.

Erzincan Emniyet Müdürü Mustafa Elaman, polisin asli görevi olan halkın can ve mal güvenliğini sağlayarak hayat kurtarmasının yanı sıra, çeşitli etkinliklerle de hayatlar kurtarabileceğini gösterdiklerini söyledi. Elaman; “Vatandaşımıza yönelik her konuda olduğu gibi kan bağışı kampanyasında da destek sağladıklarını, bunu bir vatandaşlık görevi gördüklerini belirterek kampanyayı gönülden destekliyoruz ve önümüzdeki aylarda da tekrarını yapacağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Türk Kızılay yetkilileri ise Kızılay Haftasının kutlandığı bu günlerde Erzincan Emniyetinin kan bağışı kampanyasına göstermiş oldukları ilgi ve gayretten dolayı teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: