Erzincan Emniyeti'nden Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

Erzincan’da uyuşturucu tacirlerine yönelik Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri tarafından...

Erzincan’da uyuşturucu tacirlerine yönelik Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda 8 kilo 234 gram esrar ele geçirildi.

KOM ekipleri, Erzincan genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanması ve uyuşturucu madde kullanımının yaygınlaşmasının önlenmesi amacıyla operasyon düzenlendi. Özel harekat polislerinin katıldığı operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yapan, aracılık eden toplam 23 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda toplam 8 kilo 234 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yakalanan 23 şüpheliden 10’u KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

13 şüpheli şahıs hakkında, örgütlü olarak 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak, tehdit, suçluyu kayırma ve suç delillerini karartma' suçlarından KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince gerekli yasal işlemler yapıldıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: