Erzincan Polisi’nden Huzur Toplantısı

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Daha Huzurlu Bir Erzincan İçin’...

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Daha Huzurlu Bir Erzincan İçin’ adlı proje kapsamında mahalle toplantıları düzenleniyor. Toplantılarda özellikle hırsızlık olaylarına dikkat çekiliyor.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Daha Huzurlu Bir Erzincan İçin’ adlı proje kapsamında mahalle toplantıları düzenleniyor. Toplantılarda polis vatandaş işbirliğine dikkat çekilerek hırsızlık olaylarına uyarılarda bulunuluyor.

Reklam
Reklam

Kızılay ve Hocabey Mahallesi sakinleri ile yapılan huzur toplantısına Emniyet Müdür Yardımcısı Alattin Akbaş, Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Savaş Tepecik, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ahmet Özkara, bazı birim amirleri polisler ve mahalle sakinleri katıldı. Slayt gösterisiyle başlayan toplantıda emniyet güçlerinin çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Huzur toplantıları hakkında bilgi veren Asayiş Şube Müdürü Savaş Tepecik Polis Vatandaş işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Hırsızlık olaylarına da değinen Tepecik vatandaşları uyardı. Toplantı sonunda asayiş ve güvenlik yönünden vatandaşlardan gelen istekler ve yaşanan sorunlar değerlendirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: