Erzincan Refahiyespor’da Transfere Hızlı Başladı

Tarihi bir başarı elde ederek Erzincan'ın Profosyonel liglerde tek takımı olma başarısını gösteren Erzincan Refahiyespor...

Tarihi bir başarı elde ederek Erzincan'ın Profosyonel liglerde tek takımı olma başarısını gösteren Erzincan Refahiyespor yeni sezon ilk olarak hazırlıklarına tesisleşme ve transfer çalışmalarıyla başladı.

Refahiyespor Kulüb Başkanı Abdülkadir Can, geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladıklarını belirterek; “Önümüzde bizi bekleyen zor bir sezon var. Bu sezon geçtiğimiz sezondan daha zorlu olacak. Zoru başarmak bizim görevimiz" dedi.

Erzincan Reafahiyespor transfer çalışmalarına devam ediyor, transfer çalışmalarına Erzincanlı Antrenör Bülent Akan ile anlaşarak başlayan Yeşil Beyazlı takım Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor'dan Yiğit Mahnoğlu, Serdal Öz ve Yunus Topçu, MKE Kırıkkalespor'dan Kaleci Tayfun Bekir Yıldırımhan, Tekirova Belediyespor'dan Ahmet Tüzün, Sincanspor'dan Anıl Berat Kınacı ve Orhangazispor'dan Hakan Tice'yi renklerine bağladı.

Reklam
Reklam

Transfer çalışmaları aralıksız süren Erzincan Refahiyespor'da Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) şampiyon olan takımdan henüz hiçbir futbolcuyla anlaşma imzalanmadığı ancak prensipte 8 futbolcuyla anlaşıldığı genç golcü Hakan ile görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

BAL şampiyon olurken emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Erzincan Refahiyespor Kulüb Başkanı Abdülkadir Can, "Birlik ve beraberliğimizi en üst düzeye çıkaracak bu çalışmamıza tüm Erzincanlı hemşerilerimizin ve tüm sporseverlerin desteğini bekliyoruz. Bu önemli süreçte tüm işadamlarının maddi anlamda kulübü desteğe davet ediyoruz. İyi bir takım oluşturma yönünde ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bu süreçteki çalışmalarımızı destekleyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi

Bu sezon BAL'dan 3. Lig'e çıkarak Erzincan'dan Erzincanspor dışında 3.Lige çıkan ilk profesyonel kulüp olma başarısını gösteren 3 bin 800 nüfuslu Refahiye ilçesinin takımı Refahiyespor, 1984'te kuruldu. Logosuna Refahiye'nin çam ağaçlarını ve ilçenin önemli geçim kaynaklarından arıcılığı simgeleyen arıyı alan kulübün renkleri de yeşil-beyaz oldu. Kurulduğu günden bu yana Erzincan amatör liglerinde başarıyla mücadele veren ekip tarihi bir başarı elde ederek 2011-2012 futbol sezonunda Erzincan'ı temsilen 3.lige çıktı. Erzincan tarihinin tek ilçe takımı yeşil beyazlı Refahiyespor takımı olağan üstü toplanarak delegelerin isteği ile, 3.Ligde Erzincan Refahiyespor ismiyle mücadele edecek.

Reklam
Reklam

7 FUTBOLCUYLA RESMEN ANLAŞILDI

Erzincan Refahiyespor Kulüb Başkanı Abdülkadir Can, transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek; "Erzincan Refahiyespor olarak İnce eleyip sık dokuyoruz. Bu noktada yönetici ağabeylerimiz Naci Karaman ve Halil Altun olsun diğer yöneticilerimiz çok sıkı vaziyette çalışıyoruz. Hocamızın verdiği listeye göre bizde kendimiz araştırma yapıyor ve yönetimin onay verdiği isimleri alıyoruz.

Bu noktada mahcup olmamak adına çünkü bizim bir kuruş sokağa atacağımız paramız yoktur. Bu noktada Hakan Tice Orhangazi, Ahmet Tüzün Tekirova Belediyesi, Yiğit Manoğlu Gazi Osmanpaşa, Serdar Öz Gazi Osmanpaşa, Yunus Topçu Gazi Osmanpaşa, Tayfun Bekir Yıldırım Han Kırıkkalespor, Anıl Berat Kınaycı Sincan ve Dinçer Öztürk Fenerbahçe A2, bunlarla anlaştık. Sözleşmelerimizi imzaladık. 5 tanede daha transfer yapmayı düşünüyoruz. 1 kaleci, 2 stoper, 1 solbek birde santrafor alıp transferi tamamlamak istiyoruz. Yapacağımız transferlerin hepsinden faydalanmak istiyoruz. Yedek kulübesine transfer yapmak istemiyoruz. Çok yönlü olarak araştırmalarımız sürüyor. Erzincan için zevkle izletilebilecek bir takım oluşturma yönünde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bunu başaracağız. Yaptığımız transferlerimiz ile bunları kanıtlamış olduk. Transferlerimiz için çok acele ederek yanlış bir transfer yapmamak adına biraz temkinli davranıyoruz" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

ERZİNCAN REFAHİYESPOR TESİSLERİNE KAVUŞUYOR

Erzincan Refahiyespor yeni sezonda profosyonel liglerde mücadele edecek olması nedeniyle en önemli ihtiyacı olan tesislerine kavuşuyor. Erzincan Refahiyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Can, "Tesislerimizin bir an önce yapılması için çalışmalarımız sürüyor. Tesislerimize kavuşmamız için bize her konuda yardımcı olan ve yer tahsisi yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır'a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Erzincan Belediyesi’nin tahsis ettiği yere prefabrik bir yer yapılıyor. Yeni sezonda tesislerimiz tamamlanıncaya kadar Erzincan Belediyesi'nin misafirhanesinde kalacağız. Yaklaşık 45 günlük süre zarfında tesisle ilgili problemimiz giderilmiş ve sporcularımızı oraya taşımış olacağız" dedi.

TEKNİK DİREKTÖR OLARAK BÜLENT AKAN'LA ANLAŞTI

Refahiyespor olarak yeni sezona kendisi Erzincanlı olan ve geçen sene İskenderun Demirçelik'te görev yapan Bülent Akar hoca ile 2+1 yıllık anlaştıklarını belirten Başkan Can; "Kendisi enerjik Erzincanspor kamuoyuna ve gençliğine büyük şeyler kat edeceğini hesap ederek kendilerini getirdik. Bunu getirirken de altyapıyı Erzincan'da yeniden gözden geçirip altyapıya da deneyimli bir hocamızı getirip Erzincan'dan kaliteli sporcu çıkarmak ve artık dışarıya futbolcu ihraç etmek için elimizden gelen bütün çalışmalarımızı yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

ERZİNCAN REFAHİYESPOR TAKIMDAKİ TÜM FUTBOLCULARLA ANLAŞMAK İSTİYOR

Altyapıya önem verdiği belirten Erzincan Refahiyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Can, "Bizimle çalışmak isteyen ve kapasite olarak 3.Lig’de forma giymeyi hak eden arkadaşlarımızla anlaşacağız. Bunlarla anlaşacağız bir sıkıntı olamayacak. Sadece Hakan'la görüşmelerimiz devam ediyor. Onunla da ilgili çalışmalar devam ediyor. Kendi aklıselim düşünürse profesyonellik adına bir adım atmış olacak. Bu noktada biz bütün gençlerimizi Türk sporuna Erzincan'ımızın altyapısında amatör olarak oynayanları kazandırmak amacıyla her türlü çalışmaları yapacağız."dedi

SEZON AÇILIŞI 13-14 TEMMUZ'DA ŞÖLEN HAVASINDA OLACAK

Erzincan Refahiyespor olarak geçen sezon şampiyonluk kutlamalarını tam istedikleri gibe yapamadıklarını belirten Erzincan Refahiyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Can, " Bu noktada gecen sezon bir organizasyon bozukluğu oldu. Bu kutlamaları tam anlamıyla yapamadık. Refahiye'de yapacağımız kutlamayı gününde bir kardeşimizin vefatı dolayısıyla orada da yapamadık. Şu anda sezon açılışı için İstanbul Büyük Belediyespor Kulübü ile görüşmelerimiz devam ediyor. Açılışa getirmeye çalışıyoruz. Tabi onların programına göre uygun olursa olmazsa da yine tabi 1. Lig takımlarından, Bank Asya takımlarından biriyle görüşüp getirmek istiyoruz. İstanbul'da Galatasaray ile bir hazırlık maçı anlamında iyi bir yol kat ettik. Görüşmelerimiz ve çalışmalarımız sürüyor. Nasip olursa orada bir hazırlık maçı düşünüyoruz. Sezon Temmuz ayının 13-14 ünde başlayacak. 14 günlük kamp programı Erzincan'da olacak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz