Erzincan'ad kışa hazırlık 50 adet mezar kazıldı

Ağır kış şartlarının yaşandığı Erzincan'da ileride sıkıntı yaşanmaması için belediye ekipleri, Terzibaba Mezarlığı'nda 50 mezar...

Ağır kış şartlarının yaşandığı Erzincan'da ileride sıkıntı yaşanmaması için belediye ekipleri, Terzibaba Mezarlığı'nda 50 mezar kazdı.
Erzincan Belediyesi'ne ait Terzibaba Mezarlığı'nda daha önceki yıllarda kazma, kürek ve zaman zaman da kompresör yardımıyla mezar kazan işçiler, bu sene kış girmeden 50 mezarı hazır hale getirdi.
Terzibaba Mezarlığı Şefi Recep Zor, Erzincan'da kış aylarının çetin geçtiğini belirterek, "İlimiz de yaşanan yoğun kış şartlarından dolayı kışa hazırlık olarak yaklaşık 50 adet mezar kazdırdık. Yetmediği takdirde kazma işlemlerine devam edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz