Erzincan’da 3 Terörist Öldürüldü

Erzincan'ın Kemah ilçesi yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 3 terörist...

Erzincan'ın Kemah ilçesi yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 3 terörist ölü olarak ele geçirildi.

PKK'lıların Erzincan-Kemah kara ve tren yolunda son 2 ay içerisinde meydana gelen 4 ayrı mayınlı saldırı olayını gerçekleştirdiği ve aynı bölgede yine tren yoluna yönelik eylem hazırlığı içinde oldukları öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, çatışma, saat 22.00 sıralarında Erzincan-Kemah karayolunun 45'nci kilometresi Acemoğlu mevkisinde meydana geldi. Erzincan-Kemah ilçesi yakınlarında terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenleyen jandarma ve özel harekat timleri, sıcak temas sağladığı 3 teröriste 'Teslim ol' çağrısı yaptı. PKK'lılar silahla karşılık verince çatışma çıktı. Teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: