Erzincan'da bir kişi vurularak öldürüldü

ERZİNCAN (İHA) - Erzincan'da bir kişi silahla vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Fevzipaşa caddesi üzerindeki Erzincan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin önünde dün akşam 20.30 sıralarında Barış Turizm firmasının ortaklarından Erkan Aydın (30) ile Erzincan'da otomobil alım-satım işleriyle uğraştığı belirtilen M.A.İ. isimli 30-35 yaşlarındaki şahıs arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.A.İ. belindeki silahı çıkararak Erkan Aydın'a 2 el ateş ettikten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Reklam
Reklam

M.A.İ.'nin silahından çıkan kurşunlarla sol kolundan ve göğsünden ağır yaralanan Erkan Aydın, terminaldeki arkadaşları tarafından Erzincan Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. 10 ay önce evlendiği öğrenilen Erkan Aydın, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erkan Aydın'ın cesedi hastane morguna kaldırılarak otopsi yapıldı. Olayın meydana geldiği yerde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri olayla ilgili ipuçları aradı.

Öte yandan, olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı M.A.İ.'nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatılırken, hastaneye akın eden Erkan Aydın'ın yakınları ve arkadaşları gözyaşı döktü.