Erzincan'da Döner Bıçaklı Kavga

Erzincan'da iki grup arasındaki sopalı ve döner bıçaklı kavgayı polis güçlükle ayırdı. Polisin havaya ateş...

Erzincan'da iki grup arasındaki sopalı ve döner bıçaklı kavgayı polis güçlükle ayırdı. Polisin havaya ateş açtığı kavgada 3 kişi aldıkları sopa darbeleriyle yaralanırken, kavgayı ayırmak isteyen bir polis memuru da döner bıçaklı şahsın saldırısına uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Ordu Caddesi üzerinde bir iş merkezi içerisinde iki grup arasında yaşanan küfürleşmenin ardından gruplar birbirine sopa ve döner bıçaklarıyla saldırdı. Çok sayıda vatandaşın merakla izlediği kavgayı güvenlik güçleri biber gazı ve havaya ateş açarak ayırdı. Olayda 3 kişi aldıkları sopa darbeleriyle yaralanırken, kavgayı ayırmak isteyen bir polis memuru da döner bıçaklı şahsın saldırısına uğradı. Şehrin en işlek caddesinde alkollü gençler tarafından çıkarılan kavgada polis tarafları gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: