Erzincan’da Hafızlık İcazet Töreni

Erzincan İl Müftülüğü bünyesinde Kızılay Kuran Kursu ve Ahmet Seher Deniz Kız Kuran Kursları’nda hafızlıklarını...

Erzincan İl Müftülüğü bünyesinde Kızılay Kuran Kursu ve Ahmet Seher Deniz Kız Kuran Kursları’nda hafızlıklarını tamamlayan 13 öğrenci için icazet töreni düzenlendi.

Müftülük toplantı salonunda düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı icazet töreni kuran tilaveti ile başladı.

Törene katılan İl Müftüsü Burhan İşliyen, Kuran kurslarında hafızlığını tamamlayan 13 kız öğrencinin taç giyme töreninde katılanlara teşekkür ederek, Cenabı Hak evlatlarını Kuran’a adayan, evlatlarını Allah’a adayan, evlatlarını İbrahim Aleyselam gibi Rabbinin rızasını kazanmak ve emrini yerine getirmek üzere adayan bütün aileleri tebrik ediyorum. Allah, anne babalarımız, hafız olan evlatlarıyla cennete Hz. Peygambere komşu olmayı nasip eylesin inşallah. İnsanın ve müslümanın yeryüzünde meşgul olabileceği en hayırlı meşguliyet, kuranla meşgul olmaktır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İşliyen konuşmasının ardından Kızılay Kuran Kursu ve Ahmet Seher Deniz Kız Kuran Kursları’nda hafızlıklarını tamamlayan 13 öğrenciye başarı belgelerini verdi. İcazet programı kuran kursu öğrencileri tarafından ilahiler söylenmesi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz