Erzincan’da Kaçak Sigara Operasyonu

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından 5 gün...

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından 5 gün içerisinde yapılan 3 ayrı aramada toplam 16 bin 970 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Erzincan-Erzurum karayolu üzerinde yol uygulaması çalışması yapan KOM ekipleri, 12 Eylül tarihinde sürücülüğünü C.K. isimli şahsın yaptığı 34 plakalı araçta yapılan aramada 5 bin paket, 16 Eylül tarihinde yapılan uygulamada; sürücülüğünü F.K.'nin yaptığı 07 plakalı araç içerisinde yapılan aramalarda, çeşitli markala ait 4 bin 970 paket ve 17 Eylül tarihinde yapılan bir başka aramada, sürücülüğünü Z.A.'nın yaptığı 09 plaka kamyonet içerisinde yapılan aramalarda 7 bin paket olmak üzere toplamda 16 bin 970 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Şüpheliler hakkında "4733 Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilatı ve Görevleri Hakkındaki Kanunu'na Muhalefet ve 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na Muhalefet" suçlarından, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerekli yasal işlemler yapılarak, adli makamlara sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: