Erzincan'da kamyon şoförü aracında ölü bulundu

Erzincan'da bir kamyon şoförü aracında ölü bulundu.

Erzincan'da bir kamyon şoförü aracında ölü bulundu.

Bingöl'ün Genç ilçesinden Erzincan'a 13 kilometre uzaklıktaki Saztepe Köyü'nde faaliyet gösteren özel bir tuğla fabrikasına çalışmak üzere gelen kamyon sürücüsü 36 yaşındaki Abdulvali Çakirci, fabrika yetkililerine yorgun olduğunu belirterek, istirahat etmek için kamyonunun yatak bölümüne geçti.

Fabrikanın satış ve muhasebe müdürü Sami Boğa, bir süre sonra kamyona giderek Çakirci'yi uyandırmak istedi. Çakirci'yi uyandıramayan Boğa, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kamyonun camını kırarak, hareketsiz yatan Çakirci'ye müdahale etti. Sağlık ekipleri, Çakirci'nin öldüğünü belirledi.

Reklam
Reklam

Polis ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Çakirci'nin cesedi, Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: