Erzincan'da Park Halindeki Kamyonet Çöken Yola Düştü

Erzincan'da park halindeki kamyonet çöken yola düştü. Olay bugün saat 15.30 sıralarında Gülabibey Mahallesi...

Erzincan'da park halindeki kamyonet çöken yola düştü.

Olay bugün saat 15.30 sıralarında Gülabibey Mahallesi 965 Sokak üzerinde meydana geldi. Öğleden sonra başlayan ve şehir genelinde etkili olan yağmur sonrası Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından mahallede yapılan kanalizasyon hattı güzergâhında ki yolun dolgusu göçtü. Çökme sırasında park halinde bulunan bir kamyonette çöken yolun içine düştü. Sokakta bulunan demir atölyesinde çalışan Metin Öztürk, işyeri önünde bulunan diğer arabayı kaldırmak için kamyoneti yolun kenarına çektiğini belirterek, “ Diğer arabayı çekerken büyük bir gürültü ile kamyonetin yana yattığını gördüm. Baktım iyice yatmaya başladı. Burada TOKİ tarafından kanalizasyon çalışması yapılmıştı. Dolgu malzemesi ile kapandı. Ama ne şekilde kapandı sonuç ortada. Yağmurunda etkisi ile çökme oldu." dedi.

Reklam
Reklam

Çöken yolda trafik ekipleri sokağı güvenlik şeridi ile kontrol altına alırken, Erzincan Belediyesi ekipleri de çöken yolu kapatmak için çalışma başlattı. Çöken yola düşen kamyonette çekici vasıtası ile düştüğü yerden çıkartıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: