Erzincan'da "Senfonik Türkülerimiz" Konseri Verildi

ERZİNCAN (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, "Senfonik Türkülerimiz" programı kapsamında Erzincan'da konser verdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, "Senfonik Türkülerimiz" programı kapsamında Erzincan'da konser verdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Merkez Salonu'ndaki konserde orkestra sanatçıları, bazı eserleri seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren konseri, sanatseverler ilgiyle takip etti. Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürü ve Sanat Yönetmeni Volkan Kıran, yaptığı açıklamada, Anadolu turnesi kapsamında Erzincanlı sanatseverlerle bir araya geldiklerini söyledi. Tokat'tan başladıkları turne çerçevesinde Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Erzurum'da konser verdiklerini, her gittikleri yerde büyük ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Kıran, bu turnede 3 binin üzerinde sanatseverle buluştuklarını belirterek, "İllerimiz daha büyük salonlara sahip olsa daha çok sanatseverle birlikte olabiliriz" dedi. Kıran, biletlerin günler öncesinden tükenmesinin mutluluk verici bir durum olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: