Erzincan’da Sigara Kaçakçılarına Geçit Yok

Erzincan Polisi’nin sigara kaçakçılarına yönelik mücadelesi sürüyor. Erzincan-Erzurum Karayolu üzerinde durdurulan bir araç içerisinde 7...

Erzincan Polisi’nin sigara kaçakçılarına yönelik mücadelesi sürüyor. Erzincan-Erzurum Karayolu üzerinde durdurulan bir araç içerisinde 7 bin 810 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince alınan mahkeme kararı ile Erzincan-Erzurum Karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasında durdurulan sürücülüğünü M.Ö. isimli şahsın yaptığı 38 plaka sayılı araçta şüphe üzerine yapılan aramada çeşitli markalarda 7 bin 810 paket gümrük kKaçağı sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

M.Ö. isimli şüpheli hakkında “4733 Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilatı ve Görevleri Hakkındaki Kanunu’na Muhalefet ve 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet” suçlarından yasal işlemler yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: