Erzincan'da Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, SGK İl Müdürü Uğur Kaya ve beraberindekiler, Ticaret ve Sanayi...

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, SGK İl Müdürü Uğur Kaya ve beraberindekiler, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Yalvaç'ı ziyaret ettiler.

Her yıl 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenli Kurumu (SGK) Erzincan İl Müdürü M. Uğur Kaya ve kurum personelleri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Yalvaç'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan. SGK İl Müdür Uğur Kaya, Erzincan'da ticaret ve sanayi odası üyeleri ile yakın ilişki içerisinde olduklarını hatırlatarak, küçük veya büyük ölçekli işletmelerde prim ödemelerinin düzenli yapılması konusunda uyarılarda bulunarak, Erzincan'da istihdam sağlayan küçük veya büyük işletmeler nezdinde, ETSO Başkanı Yalvaç'a teşekkür etti

Reklam
Reklam

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Yalvaç ise ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, Erzincan'da istihdam sayısının artmasının kent ekonomisine büyük destek sağlamasının yanı sıra, ödenen sgk prim sayısı ile ülke ekonomisine katkı sağladığını hatırlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: