Erzincan’da Toplu Bayramlaşma Töreni

Kurban Bayramı dolayısıyla Erzincan’da toplu bayramlaşma programı düzenlendi. Vali Selman Yenigün ve 3. Ordu Komutanı...

Kurban Bayramı dolayısıyla Erzincan’da toplu bayramlaşma programı düzenlendi. Vali Selman Yenigün ve 3. Ordu Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş’un yanı sıra kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile siyasilerin katıldığı törende birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Erzincan Belediyesi’nde düzenlenen programa Vali Selman Yenigün, 3. Ordu Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, CHP Erzincan Milletvekili Dr. Muharrem Işık, Emniyet Müdürü Mustafa Elaman, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra siyasi parti yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Vali Yenigün ve beraberindekiler salonda bulunan davetlilerle bayramlaştıktan sonra yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yenigün konuşmasında artan terör olaylarına da değinerek, “Millet olarak, her daim ülkesini, bölünmez bütünlüğünü sürdürmek için kararlı bir biçimde mücadele etmiş ve üstün gelmiştir. Bundan sonra da böyle olacaktır. Bazı gafiller bunu böyle bilmelidirler. Böyle güzel bir ülkede güzel insanlarla, bu kadar güzel inançlarımız ve geleneklerimiz varken, daha ne arıyorsunuz demek hepimizin hakkıdır” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Erzincan Belediyesi’ndeki bayramlaşma törenin ardından Vali Yenigün ve beraberindekiler Erzincan Emniyet Müdürlüğü, 100. Yıl Atatürk Huzurevi, 75. Yıl Rehabilitasyon Merkezi ve İl Jandarma Komutanlığı’na giderek bayram ziyaretinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: