Erzincan’da Uçurtma Şenliğinde Top Ve Uçurtma İzdihamı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği'nde uçurtma ve top dağıtımında izdiham yaşandı.ÇOGEP “Güvenli...

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği'nde uçurtma ve top dağıtımında izdiham yaşandı.

ÇOGEP “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı” finansman desteği ile İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İz Bırakan Düşler Projesi” kapsamında, Ekşisu Mesire Alanı yolu üzerinde bulunan Büyük Çakırman mevkiinde uçurtma şenliği düzenlendi.

Uçurtma şenliğine katılan yaklaşık 700 kişi dağıtılan uçurtma ve toplardan almak isteyince izdiham yaşandı. Polisler ve müdürlük personeli tarafından gelişi güzel dağıtılan uçurtma ve toplardan almak isteyen vatandaşlar birbirini ezdi. Çuvallar halinde çocukların üzerine atılan toplardan almak isteyen çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan vatandaşlar birbirlerini ezerken, yaklaşık yarım saat süren izdiham sonrasında uçurtma ve toplardan alan vatandaşlar kendilerini şanslı hissetti.

Reklam
Reklam

Şenliğe katılan çocuklar ve aileleri dağıtılan uçurtma ve toplardan almakta zorlandıklarını söyleyerek, “Biraz daha düzenli dağıtılabilirdi. Ama yine de eğleniyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz