Erzincanlılar Derneği'nden Başkan Öztürk'e Plaket

Erzincanlılar Derneği Başkanı Mustafa Seçen, Sanica Boru Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk'e plaket verdi.

Erzincanlılar Derneği Başkanı Mustafa Seçen, Sanica Boru Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk'e plaket verdi.

Kulübün internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, Sanica Boru Elazığspor'un Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinde büyük emekleri olan ve maddi manevi büyük fedakarlıklar yaparak takımın düzlüğe çıkmasını sağlayan kulüp başkanı Selçuk Öztürk'ün gayretli çalışmalarının gerek il içinde gerekse de il dışında kamuoyunun ve sivil toplum örgütlerinin gözünden kaçmadığı belirtildi.

Bu kapsamda Erzincanlılar Derneği Başkanı Mustafa Seçen'in dernek merkezinde düzenlenen törenle, 'yılın başkanı' seçilen Başkan Öztürk'e bir plaket verdiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklamaya göre, Selçuk Öztürk, Seçen'e nazik daveti ve plaket nedeniyle teşekkür ederek, bunun kendisini onurlandırdığını bildirdi.

Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: