Erzincanlılar Güne Kar Ile Uyandı

Erzincan'da dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı, kentte hayatı olumsuz etkiliyor. Kar...

Erzincan'da dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı, kentte hayatı olumsuz etkiliyor. Kar kalınlığının şehir merkezinde 7 santimetreye ulaştığı Erzincan'da, ulaşımda da zaman zaman aksamalar yaşandı.

Erzincanlılar güne kar yağışı ile uyandı, şehir merkezi beyaza büründü. Kar yağışı ile birlikte güzel görüntülerinin ortaya çıktığı Erzincan'da, Atatürk Anıtı başta olmak üzere, şehir merkezinde bulunan heykeller de kar altında kaldı. Şehir merkezinde etkili olan kar yağışı, araç trafiğinde yer yer aksamalara neden oldu. Kar yağışından etkilenen hayvanlar ise kar altında yiyecek bulma telaşına kapıldı.

Reklam
Reklam

Kar yağışı ile birlikte Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşların kardan etkilenmemesi için kaldırımda kar temizliği yapmaya başladı.

Çocuklar ise kartopu oynayarak karın keyfini çıkardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: