Erzincanspor’un Elektrikleri Kesildi

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Erzincanspor’a ait kulüp binasının 4 yıldır ödenmeyen borcu nedeniyle...

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Erzincanspor’a ait kulüp binasının 4 yıldır ödenmeyen borcu nedeniyle elektrikleri kesildi. Maddi sıkıntılar nedeniyle karanlıkta kalan futbolcu ve antrenörler, kulüp binasını mum yakarak aydınlatmaya çalışıyorlar.

1968 yılında kurulan Erzincanspor maddi kriz nedeniyle elektrik borcunu ödeyemez hale geldi. Kurulduğu günden bu yana Spor Toto 2. Lig, Spor Toto 3. Lig ve Play-oof’ta mücadele eden, defalarca namağlup şekilde sezon tamamlayan Erzincanspor Kulübü 2009 yılında Spor Toto 3. Lig’den Amatör Lig’e düştü. Bu sezon BAL Ligi’nde mücadele eden Erzincanspor’un eski desteğini şimdilerde göremiyor.

Reklam
Reklam

Dün öğlen saatlerde 4 yıldır ödenmeyen elektrik borcu nedeniyle kulüp binasının elektrikleri de kesildi. Futbolcular karanlıkta kalmamak için mum yakarak, odalarını aydınlatmaya çalıştılar.

Erzincanspor Teknik Direktörü Muammer Ayvaz, kulübün düştüğü durumun içler acısı bir hal aldığını belirterek, “Kış şartlarında bu soğuk havada elektriğimiz kesildi. 4 yıllık bir borç varmış, Erzincanspor’un yönetiminde daha önceden görev almış insanlardan neden hesap sorulmuyor. Burada Erzincan’ı temsil ediyoruz. Futbolcularımız şu anda mum ışığında yatıyorlar. Burası soğuk hava deposu gibi. Yarın müsabakamız olacak nasıl yapacağımızı bilemiyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: