"erzin’i Seviyorum Çevremi Temiz Tutuyorum" Projesi

Hatay’ın Erzin ilçesinde çevre bilincini artırmak amacıyla "Erzin'i Seviyorum Çevremi Temiz Tutuyorum" projesi kapsamında ilçede...

Hatay’ın Erzin ilçesinde çevre bilincini artırmak amacıyla "Erzin'i Seviyorum Çevremi Temiz Tutuyorum" projesi kapsamında ilçede temizlik çalışması yapıldı.

Proje kapsamında el ele veren kaymakamlık, belediye, emniyet ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı kız teknik ve meslek lisesi öğrencileri Cumhuriyet Alanı’nda bir araya gelerek "Erzin’i Seviyorum Çevremi Temiz Tutuyorum" projesini hayata geçirdiler.

İlçede bulunan birçok okul bahçesinin ve parkların temizlenmesinin ardından, topluca Erzin’in mesire yeri olan Şahin Tepesi’ne gidildi. Öğrenciler burada da çevre temizliği yaptı.

Reklam
Reklam

Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, bu projedeki amaçlarının gençlerin çevre bilincini artırmak olduğunu belirterek, "Ağaç yaş iken eğilir atasözü yaptığımız bu işle çok bağdaşmaktadır. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: