Erzurum 2. Ankara Tanıtım Günleri

Atatürk Üniversitesi, Ankara'da "Erzurum Tanıtım Günleri"ne katıldı.

Atatürk Üniversitesi, Ankara'da "Erzurum Tanıtım Günleri"ne katıldı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Erzurum Tanıtım Günleri"nin Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldığı belirtildi.

Ankara'da görev yapan bürokratların, siyasilerin ve vatandaşların Atatürk Kültür Merkezi'ne geldiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Erzurum milletvekilleriyle Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve çok sayıda Erzurumlu iştirak etti. Bar gösterisi ile başlayan açılış programında bu yıl ilk defa gerçekleştirilen 'Erzurum Hizmet Nişanları' ödülleri de verildi. Erzurum'daki kurum ve kuruluşlarının da katıldığı tanıtım günlerinde, Atatürk Üniversitesi de tanıtımını yaptı. Standımız, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: