Erzurum Adalet Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği 2. Toplantısı Yaptı

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 2. toplantısını gerçekleştirdi.

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 2. toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Salonunda Adliye Adalet Komisyonu Yazı İşler Müdür Yasin Emre Yavuz, başkanlığında yapıldı.

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Yasin Emre Yavuz, şöyle konuştu:

"Bilindiği üzere gerek Adliyeler ve gerekse Ceza İnfaz Kurumları stresli ve yoğun çalışma ortamlarıdır. Bu yoğun tempoda çalışan yargı mensupları ile çalışanlarının ve ailelerinin sportif faaliyetler yapabilmeleri ve boş zamanlarını değerlendirebilmeleri amacıyla spor kulübünü kurma kararı aldık. Kulübümüzün özelde kış sporları olmak kaydıyla birçok spor dalında faaliyette bulunacaktır. 2011 yılında yapılan Üniversiteler arası Kış Oyunları nedeniyle şehrimize birçok yatırım yapılmış, birçok tesis inşa edilmiştir. Ancak halkımızın kış sporlarının pahalı olduğunu düşünmesi yeterince yönlendirilmemesi nedeniyle kış sporlarından çok fazla faydalanamadığı aşikardır.

Reklam
Reklam

Bu kapsamda Adliye, Baro, Ceza İnfaz Kurumları, Seçim Başkanlıkları, Ceza ve Tevkifleri Eğitim Merkezi, Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi ve Ceza İnfaz Kurumları mensupları çalışanları ile yakınlarına kış sporlarını sevdirmek, stresli ve yoğun iş temposundan bir nebzede olsa uzaklaştırmayı, suça sürüklenen çocukların kazandırılması, bu yönde suça olan eğilimlerin azaltılması amacıyla ve ayrıca ulusal başarı getirebilecek sporcular yetiştirilmesini hedeflemekteyiz."

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Yasin Emre Yavuz, derneklerinin kuruluşu aşamasında desteklerini esirgemeyen Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, Danıştay Üyelerimiz Yılmaz Akçil, Mustafa Elçim, Cumhuriyet Başsavcımız Ramazan Apaçık Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Kızıltaş, Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Radi Akyol, Erzurum Baro Başkanı Mehmet Güzel'e teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: