Erzurum Atatürk Üniversitesi mezunları Kırıkkale’de buluştu

Çeşitli dönemlerde Erzurum Atatürk Üniversitesi’nden mezun olanlar Kırıkkale’de buluştu. Celal Bayar Parkı’nda öğle yemeğinde biraraya...

Çeşitli dönemlerde Erzurum Atatürk Üniversitesi’nden mezun olanlar Kırıkkale’de buluştu.

Celal Bayar Parkı’nda öğle yemeğinde biraraya gelen mezunlar arasında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Star Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tevhid Karakaya, genel müdürler, müsteşarlar ve çok sayıda mezun katıldı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, yemekten sonra AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Geleneksel olarak yapılan buluşmaya, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ev sahipliği yaptı. Buluşmanın, geçen yıl Malatya’da yapıldığı, gelecek yıl ise İstanbul’da yapılacağı belirtildi. Celal Bayar Parkı’nda gerçekleştirilen buluşmada, Başkan Korkmaz konukları ile yakından ilgilendi.

Reklam
Reklam

Toplantıda ev sahibi olarak bir konuşma yapan Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “Erzurum Atatürk Üniversitesi, bu yıl Kırıkkale’de toplandı. 20 kişi ile başlayan toplantılarda, çok kalabalık bir sayıya ulaştık. Şu anda Kırıkkale’ye 81 ilden gelen insanlarımız var. Hepsine geldikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
Hocaların hocası olarak tanıtılan Nazif Şahinoğlu da toplantıya katılarak kısa bir konuşma yaptı. Şahinoğlu, “Öğrencilerimizi burada görmek beni mutlu ediyor. Hepinizi seviyorum. Sizleri önemli yerlerde görmek beni mutlu ediyor.” diye konuştu. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner de gelen mezunları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz