Erzurum Avm Çocuk Kulübü, Devlet Tiyatrolarında Doyasıya Eğlendi

29 Nisan 2012 tarihinde Erzurum Devlet Tiyatroları'nda Bremen Mızıkacıları adlı oyunu izleyen minik kulüp üyelerinin...

29 Nisan 2012 tarihinde Erzurum Devlet Tiyatroları'nda Bremen Mızıkacıları adlı oyunu izleyen minik kulüp üyelerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

23 Eylül 2011 tarihinde açılışı yapılan Erzurum Çocuk Kulübü üyeleri Erzurum AVM tarafından hazırlanan sürprizlerle eğlenceli vakit geçiriyorlar. Erzurum AVM ise sadakat programları çerçevesinde geliştirmiş olduğu kulüplerine her gün yeni bir mutluluk yaşatmak için çalışmalarına devam ediyor. 29 Nisan 2012'de Erzurum Devlet Tiyatrolarında saat 14:00 ve 16:00 matinelerinde 450 üyesini ağırlayan Erzurum AVM, üyelerinden ve ailelerinden olumlu geri dönüşler aldı.

Reklam
Reklam

2500 üye sayısına ulaşan Erzurum Çocuk Kulübü üyeleri evlerine gönderilen davetiyelerle haberdar oldukları tiyatro oyunu için Devlet Tiyatroları'na geldiklerinde ise bir sürprizle karşılaştılar. Onları AVM'ye geldiklerinde Oyun Evi'nde ağırlayan Ezi, bu kez Devlet Tiyatroları kapısında misafirlerini karşıladı. Ezi'yi görünce heyecanlanan minikler Bremen Mızıkacıları adlı oyun sayesinde ise hayvan sevgisi konusunda bilinçlendiler. Hem eğlenen hem de eğlenirken öğrenen minikler için yeni sürprizler kapıda.

Kendini sürekli yenileyen ve eşsiz projelere imza atan Erzurum AVM'nin Müdürü Kemal Ünal, hem organizasyona katılım gösteren miniklere ve ailelerine hem de bu güzel organizasyon için birlikte çalışmış oldukları Erzurum Devlet Tiyatroları yetkililerine teşekkür ederek " 29 Nisan'da sevgili miniklerin eğlenmesi için yapmış olduğumuz tiyatro organizasyonun tekrarını ise turne için Erzurum'a gelen başka bir tiyatro ekibi ile 5 Mayıs 2012'de Kadınlar Kulübü üyelerimiz için yapacağız. Hem eğlenmek hem de bir arada olabilmek adına gerçekleştirdiğimiz organizasyonlara yoğun katılımların olması oldukça sevindirici ve güzel. Ayrıca bu durum bizi kamçılamakta ve yeni projeler üretmeye itmektedir " dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: