Erzurum Avm’den Kadınlara Özel Kampanya

Erzurum AVM 8 Mart Dünya adınlar günü Dolayısıyla Erzurumlu kadınlara özel bir kampanya hazırladı.Kadınlar kulübü...

Erzurum AVM 8 Mart Dünya adınlar günü Dolayısıyla Erzurumlu kadınlara özel bir kampanya hazırladı.

Kadınlar kulübü üyelerinin faydalanacağı kampanyada indirim listesinde bulunan mağazalardan tek seferde yapılacak 75 TL ve üzeri alışverişlerde müşterilere sinema bileti hediye edilecek.

Erzurum Alış veriş Merkezi yöneticileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Erzurumlu hanımlara yönelik böyle bir kampanya düzenlendiğini belirterek, belirli gün ve haftalarda yapılan çalışmalara 8 Mart’ta bir yenisini daha ekleyeceklerini kaydetti. Alışveriş merkezimizde kadın ziyaretçilerle birlikte Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacaklarını dile getiren yöneticiler, “Erzurum AVM olarak, ailelerimizin mihenk taşı olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: