Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: "Kente Nefes Aldıracak Projeleri Hayata Geçiriyoruz"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kente nefes aldıracak projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kente nefes aldıracak projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Küçükler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak önemli çalışmaları aynı anda yürütmeye çalıştıklarını belirterek, kenti modern bir gönüme kavuşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

Tarihi eserlerin ortaya çıkarılması açısından "Kültür Yolu Projesi"ni önemli bulduklarını vurgulayan Küçükler, "Bu proje Erzurum'a nefes aldıracak önemli bir proje. Bu projeyle SGK binasını kaldırıyoruz. Kalenin etrafını boşaltarak, kalenin kapısını Cumhuriyet Caddesi üzerinden görebileceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Projenin bir kaç yıl süreceğini vurgulayan Küçükler, hedeflerinin bölgeyi yüzde 80'lere varıncaya kadar temizlemek olduğunu belirterek, "Burası Erzurum'un cazibe merkezi oluşunda, turizm şehri oluşunda çok önemli bir görev" diye konuştu.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: