Erzurum Emlak Müşavirleri Dernek Başkanı Bünyamin Canlar:

Erzurum Emlak Müşavirleri Dernek Başkanı Bünyamin Canlar, "Emlakçılar vatandaşa komisyon yükü olmak yerine çözüm ortağı...

Erzurum Emlak Müşavirleri Dernek Başkanı Bünyamin Canlar, "Emlakçılar vatandaşa komisyon yükü olmak yerine çözüm ortağı oluyor" dedi.

Emlakçılar olarak ellerinden geldiği kadar müşterinin isteği doğrultusunda doğru pazarlama ile vatandaşa yardımcı olduklarını belirten Canlar, "Erzurum'da bir çok harabe ve belediyelerimizce 18 uygulaması görmesi gereken yer bulunmaktadır.Fakat ne yazık ki belediyeler mütahitlerin arsa bulmakta ki sıkıntılarını çözmekten kaçarak ilimizdeki maliyet fiyatlarını arsa bedeli olarak yükseltecek çalışmalarının içerisine itmektedir. Halbuki belediyelerimizin bu bölgelerde 18 uygulamalarını yaparak temiz ve sorunsuz adalar ortaya çıkarıp mütahitlere pazarlayabilir." Diye konuştu.

Reklam
Reklam

"Bizler bu sektörde daha çok inşaat yapılmasını isteriz" diyen Canlar, daha sonra şunları kaydetti; "Belediyelerimiz yapılacak olan inşaatların yol imar ve altyapı çalışmalarını tamamladıkları virane ve eski evlerin yıkımlarını yaparak temiz ada ve parselleri ortaya çıkarmalıdır. Biz dernek yönetimi olarak görüşlerimizi yetkililerle her zaman paylaşmaya hazırız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: