Erzurum Inşaat Alanındaki Toprak Kayması

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Erzurum'da yarım bırakılan bir iş merkezinin inşaatının bulunduğu alanda meydana gelen toprak kaymasına ilişkin, "Yaşanan toprak

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Erzurum'da yarım bırakılan bir iş merkezinin inşaatının bulunduğu alanda meydana gelen toprak kaymasına ilişkin, "Yaşanan toprak kayması sonucu evlerine girmekte tedirgin olan veya korkan vatandaşlarımız için yer tahsis ettik" dedi.

Kaymakam Şenol Esmer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yıldızkent semti Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki özel bir firmaya ait iş merkezinin inşaatının istinat duvarının çatlaması sonucu meydana gelen toprak kayması sonrasında tedirgin olan vatandaşların mağdur edilmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

Reklam
Reklam

Apartman sakinleri için ilçede bulunan Dedeman Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulamalı Oteli'nin tahsis edildiğini belirten Esmer, şunları kaydetti:

"Yaşanan toprak kayması sonucu evlerine girmekte tedirgin olan veya korkan vatandaşlarımız için yer tahsis ettik. Bayram olması nedeniyle vatandaşın sıkıntı yaşamasını istemiyoruz. Apartman sakinleriyle görüştük, kendilerine konaklayacakları yer ayarladığımızı söyledik. Onlar da bir liste hazırlayarak bize vereceklerini belirttiler. Sanırım 64 kişilik bir liste hazırlanmıştı. Şu ana kadar bir talep olmadı. Talep gelmesi halinde barınacakları yer hazır."

Öte yandan, Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, toprak kaymasının meydana geldiği alanda sürekli devriye geziyor. Apartmanlara giriş ve çıkışlar ise kontrollü olarak sağlanıyor.

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: