Erzurum Milli Eğitim Müdürü'nden Okul Aile Birliği Başkanına Plaket

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Oltu Karabekir İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Nuri Çelik'e plaket verdi.

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Oltu Karabekir İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Nuri Çelik'e plaket verdi.

Okuldaki sinema salonu tadilatı, okul yanında bulunan otoparkın kilit parke taşı ile döşenmesi, sınıf ve diğer salonların tadilatı ve yoksul öğrencilerin giyecek ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük emek harcayan Çelik, okul idaresi tarafından takdir edildi.

Plaketini İl Milli Eğitim Müdürü Bilge'nin elinden alan Çelik, "Aldığım plaket şahsıma değil okul idaresi ve okul aile birliği üyeleri adına verilmiştir. Çalışmalarımızda karşılıklı iş paylaşımı ve fedakarlıkla sonuca ulaştık. İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Bilge, "Asıl mesleği oto tamircisi olan Okul Aile Birliği Başkanı Nuri Çelik'in mesaisinin çoğunu okula ayırdığını görebiliyoruz. Kendisini çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Murat Yıldız / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: