Erzurum Müftüsü Arslan, AA Bölge MüdürüKaya'yı Ziyaret Etti

Erzurum Müftüsü Yakup Arslan, Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya'yı ziyaret etti.

Erzurum Müftüsü Yakup Arslan, Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya'yı ziyaret etti.

Müftü Arslan ile bir süre sohbet eden Kaya, AA'nın 100. yıl vizyonu ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, ajansın Türkiye'de ve dünyada önemli çalışmalar yaptığını söyledi.

AA'nın önemli hedeflerinin olduğunu belirten Kaya, "Ajans olarak hedeflerimiz doğrultusunda yükselen Türkiye'de önemli bir görevi üstleniyoruz. Koyduğumuz hedeflere ulaşabilmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ajans olarak her zaman doğru olanı yazmaya önem verdiklerini vurgulayan Kaya, Anadolu Ajansı'nın Türkiye'deki habercilik sektörüne katkı sağlamaya çalıştığını ifade etti.

Müftü Arslan da AA'nın özellikle son dönemlerde önemli çalışmalara imza attığını belirterek, "Ajansın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Türkiye'nin önemli bir kurumu. Ülkenin gücünün hissettirilmesi açısından önemli bir görev üstleniyor" diye konuştu.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: