Erzurum Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Altun: -"Bahar sezonunda meyve fidanı dağıtımına başladık"

Erzurum Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Altun, bahar sezonunda meyve fidanı dağıtımına başlandığını söyledi.

Erzurum Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Altun, bahar sezonunda meyve fidanı dağıtımına başlandığını söyledi.

Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iklim ve bölgenin coğrafi şartlarına göre meyve fidanlarının dağıtıldığını ifade etti.

Meyve fidanlarına çiftçinin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Altun, meyve fidanlarını 3 ile 10 dönüm arazisi olan çiftçilere dağıtıldığını kaydetti.

Altun, nisan ayı içerisinde 700 dönüm araziye 25 bin fidan dikiminin gerçekleştirileceğini belirterek, "Bahar sezonunda meyve fidanı dağıtımına başladık. İlçelerdeki çiftçilerimizin bu alandaki taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Elma, kiraz, ceviz, vişne armut ve dut fidanlarını dağıtıyoruz. Geçen yıl başladığımız projeye önümüzdeki yıllarda bütçemiz doğrultusunda devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz