"Erzurum Ulaşım Ana Planı" Kapsamında Anket Yapılacak

Erzurum Büyükşehir Belediyesi hazırlık çalışmalarına başladığı "Erzurum Ulaşım Ana Planı" kapsamında anket yapılacak.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi hazırlık çalışmalarına başladığı "Erzurum Ulaşım Ana Planı" kapsamında anket yapılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaptığı açıklamada, Erzurum şehir merkezinde 4 bin 69 hanede anket yapacaklarını bildirdi.

Erzurum'da ulaşım hizmetleri için uzun vadeli bir yol haritası oluşturulacağını ifade eden Küçükler, "Bu kapsamda kentimizin önemli kavşak ve merkez noktalarında, kent giriş çıkış noktalarında, trafik sayımları, yolcu anketleri yapılacak. Ayrıca vatandaşlarımızın ulaşım talepleri ve görüşlerini de tespit edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anket çalışmalarına yarın başlayacaklarını belirten Küçükler, şunları kaydetti:

"İlimiz sınırlarında yaşayan bireylerin seyahat alışkanlıklarını, hangi noktalar arasında hangi amaç ve araçlarla ne kadar sürede seyahat ettiklerini tespit edeceğiz. Anket çalışması TÜİK'in kabul ettiği bilimsel yöntemlerle belirlenmiş hanelerde yapılacak."

Çalışmanın ilçe emniyet müdürlüğünün bilgisi dahilinde yapılacağını belirten Küçükler, vatandaşlar tarafından aktarılacak her bilginin ulaşım hizmetlerine kalite kazandıracağını kaydetti.

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: