Erzurum Valisi Öztürk:

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının, bayram havasında geçmesi için hazırlıklar yapılıyor" dedi.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının, bayram havasında geçmesi için hazırlıklar yapılıyor" dedi.

Türk Telekom Atlama Kulelerinde, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" kapsamında yapılacak etkinliklerin ele alındığı toplantıda konuşan Öztürk, kutlamalara katılımın yoğun olmasını beklediklerini söyledi.

Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlüğe konulan ulusal ve resmi bayramlarda yapılacak törenlerle ilgili yönetmelik kapsamında yapılacak olan etkinliklerin şenlik havasında geçeceğini belirten Öztürk, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bilindiği üzere 19 Mayıs kutlamaları yönetmeliği değiştirildi. Bu nedenle artık yapılacak olan kutlamalar belirli programlarla sınırlı kalmayacak. Daha çok katılımın ve etkinlik adına çeşidi bol, gençlerin bu günü daha güzel yaşamaları için çalışmalar sürüyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının, bayram havasında geçmesi için hazırlıklar yapılıyor. Bu konuda ilimizde spor etkinlikleri zaten çok sayıda yapılıyor. Bu yıl zamanın dar olması nedeniyle bazı noksanlıklar olabilir fakat sonraki yıllarda etkinlikler çeşitlendirilecektir."

Toplantıya Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Erzurum Cumhuriyet Savcısı Ramazan Apaçık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, vali yardımcıları, belediye başkanları ile resmi kurumların yetkilileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: