Erzurum Valisi Öztürk: "Horasan, her geçen gün gelişen, huzurun vegüvenin hakim olduğu bir ilçemizdir"

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, "Horasan, her geçen gün gelişen, huzurun ve güvenin hakim olduğu bir ilçemizdir" dedi.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, "Horasan, her geçen gün gelişen, huzurun ve güvenin hakim olduğu bir ilçemizdir" dedi.

Öztürk, İl Genel Sekreteri Selami Altınok ile birlikte gezi ve incelemelerle bulunmak üzere gittiği Horasan'da, İlçe Kaymakamı Emre Çınar ve kurum amirleriyle toplantı düzenledi.

Kaymakamlık binasında yapılan toplantıda konuşan Öztürk, ilçenin eksikliklerini bildiklerini ve ilçenin gelişimini de yakından takip ettiklerini söyledi.

Öztürk, ilçede bir çok alanda yatırım faaliyetinin devam ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Horasan, her geçen gün gelişen, huzurun ve güvenin hakim olduğu bir ilçemizdir. İlçede 16 derslikli bir ilköğretim okulu yapmayı planlıyoruz. Tadilat çalışmaları devam eden Horasan Meslek Yüksekokulumuzun eylül ayında açılmasıyla birlikte ilçenin çehresi daha da gelişip, değişecektir. Ortaöğretim ve yükseköğretim kısmındaki özellikle de kız öğrencilerimizin yararlanacağı öğrenci yurtlarının yapılması için çalışmalarımız devam ediyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: