Erzurum Valisi Öztürk, Kültür Merkezi Ve Spor Kompleksini Gezdi

Erzurum Valisi Sabahattin Öztürk, Palandöken Belediyesince yaptırılan kültür merkezi ve spor kompleksini gezdi.

Erzurum Valisi Sabahattin Öztürk, Palandöken Belediyesince yaptırılan kültür merkezi ve spor kompleksini gezdi.

Vali Öztürk, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'dan Yunusemre Mahallesi'nde yaptırılan kültür merkezi ve spor kompleksi hakkında bilgi aldı. Öztürk, 500 kişilik spor salonu ve 12 derslikli çok amaçlı kültür merkezi ve düğün salonunun Erzurum için büyük kazanç olduğunu belirtti.

Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar da kültür merkezi ve spor kompleksi açılış için hazır olduğunu ifade ederek, "Sosyal, kültürel ve sportif alanlar da faaliyet gösterecek tesislerimiz yıllarca sosyal donatıdan yoksun olan Ertuğrul Gazi, Yunus Emre, Abdurrahman Gazi, Kazımyurdalan mahallelerinin kolayca yaralanabileceği bir bölge seçtik" dedi.

Reklam
Reklam

Yunus Emre ve Ertuğrul Gazi mahallelerinin sınırında yer alan kompleksin 7 bin 500 metrekare açık alan, bin 750 metrekare kapalı alanda kurulduğunu anlatan Bulutlar, spor salonunda idari bölümler, hakem odaları, basın odası, antrenman salonu, masa tenisi salonu, soyunma odaları, duş, tuvaletler, sağlık odası, kafeterya gibi ayrıntıların yer alacağını kaydetti.

Muhabir: Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: