Erzurum'da 13 Öğrenci Egzozdan Zehirlendi

Erzurum'da öğrenci taşıyan bir köy minibüsünün egzozundan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen 13 öğrenci hastaneye kaldırıldı....

Erzurum'da öğrenci taşıyan bir köy minibüsünün egzozundan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen 13 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Ayakta tedavileri yapılan öğrenciler taburcu edildi.

Erzurum'un Karayazı ilçesine bağlı Yiğityolu köyündeki ilköğretim okuluna çevre köy ve mezralardan öğrenci taşıyan Süleyman Aras yönetimindeki minibüsün egzozundan çıkan gazın içeri dolması sonucu 13 öğrenci zehirlendi. Çoğu akraba olan öğrenciler M. Aras, Z. Aras, T. Aras, C. Aras, İ. Aras, R.Aras, N. Aras C. Aras, F. Aras, S. Karaduman, E.Demir, M. Demir ile Ö. Polat zehirlenme belirtisiyle sürücü Süleyman Aras tarafından okul yerine ilçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastane acil servisinde ayakta tedavileri yapılan öğrenciler daha sonra taburcu edildi.

Reklam
Reklam

Yiğityolu köyü muhtarı Reis Karaduman, köy minibüsünün buzlanma nedeniyle şarampole kaydığını bu esnada öğrencilerin minibüsü kurtarmak isterken egzozdan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini ileri sürdü. Muhtar Karaduman, öğrencilerin genel sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi.

Zehirlenme nedeniyle ilçe Cumhuriyet Başsavcılığı sürücü Süleyman Aras hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında öğrencilerin ifadelerinin alınacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: