Erzurum'da BAL Ligi Baraj Maçı'nda Kavga

Erzurum'da Bölgesel Amatör Lig (BAL Lig) Baraj Maçı bitiminde iki takım oyuncuları ve yöneticileri arasında çıkan kavgaya, çevik kuvvet ekibi

Erzurum'da Bölgesel Amatör Lig (BAL Lig) Baraj Maçı bitiminde iki takım oyuncuları ve yöneticileri arasında çıkan kavgaya, çevik kuvvet ekibi müdahale etti.

Kazım Karabekir Stadı'nda Yakutiyespor ile Palandökenspor arasındaki mücadeleyi Yakutiyespor ilk yarıda bulduğu tek golle 1-0 kazanarak, ligde kaldı.

Maçtaki son düdüğün ardından iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı. Yöneticilerin de araya girmesiyle kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olaya, çevik kuvvet ekibi müdahalede bulundu.

Yaklaşık yarım saat süren kavga, oyuncuların ve yöneticilerin çevik kuvvet ekibince sahadan çıkarılmasının ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Sagip Sezginer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz