Erzurum'da Bayram Tedbirleri

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı nedeniyle uyarılarda bulundu.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı nedeniyle uyarılarda bulundu.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bayram tatilinde karşılaşılabilinecek muhtemel olaylara, hızlı bir şekilde müdahale edebilmek için vatandaşların 155 Polis İmdat hattını aramaları istendi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşlarımızın her türlü ihbar, istek ve şikayetlerini anında ilgili mercilere iletebilmeleri, ekiplerimizin muhtemel olaylara süratle müdahale edebilmesi için 155 Polis İmdat hattını kullanmalı. Ayrıca karşılaştıkları olaylarla ilgili Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün 235 12 99 - 0 505 318 25 00 ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nün 315 37 72 numaralı telefonlarını arayabilirler."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: