Erzurum'da çiçeklere kış koruması

Havaların soğumasıyla birlikte Erzurum il merkezindeki park, bahçe ve refüjlerdeki çiçekler Büyükşehir Belediyesi ekiplerince poşete...

Havaların soğumasıyla birlikte Erzurum il merkezindeki park, bahçe ve refüjlerdeki çiçekler Büyükşehir Belediyesi ekiplerince poşete sarılarak koruma altına alındı.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı'nca yıl içerisinde şehrin değişik noktalarına dikilen 35 bin gül ve manolya fidanı, şiddetli soğuklardan zarar görmemesi için poşetlendi. Önceki yıl çiçekleri kış öncesinde poşetle koruma altına uygulamasını başlatan belediye ekipleri, bir hafta içerisinde 35 bin çiçeği budayıp ardından üzerinde gül motifi bulunan beyaz poşetle korumaya alacak.
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı ekipleri, poşet uygulaması sayesinde dikilen çiçeklerin gelecek bahara daha güçlü ve sağlıklı olarak ulaşacağını belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, poşet uygulamasıyla çiçeklerin uzun vadeli olarak korunduğunu ve bunun da şehrin görselliğine zenginlik kazandırdığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz