Erzurum’da Gazeteciler DAGC’de Bayramlaştı

Erzurum’da gazeteciler, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nde (DAGC) bayramlaştı. Bayramın dördüncü gününde bir araya gelen gazetecileri...

Erzurum’da gazeteciler, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nde (DAGC) bayramlaştı. Bayramın dördüncü gününde bir araya gelen gazetecileri Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak yalnız bırakmadı. DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, bayramlaşmaya gelen gazetecilere çikolata ve kolonya ikram etti.

Aksak, burada gazetecilerle yaptığı sohbette, mesleğin zorluklarına dikkat çekti. Gerçek manada gazetecilik yapan insanlarla bunu kendi çıkarları için kullananların birbirinden ayırt edilmesi gerektiğini belirten Aksak, “Nitelikli gazetecilere hak ettiği değer verilmeli.” dedi. DAGC Başkanı Özsoy ise yasalarda gazetecilikle ilgili boşlukların olduğunu bunların düzeltilmesi gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı Erzurum Bölge Temsilcisi Ersin Demirci, gazetecilerin bir araya gelip bayramlaşmasının olumlu bir davranış olduğunu belirtti. Demirci, “Kurumlar arasında rekabet olabilir ancak bu hiçbir zaman meslek dostluğunun önüne geçmemesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma törenine katılan yaygın ve yerel basından gazeteciler, bir arada bayram yapmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: