Erzurum'da, "Güvenli Aile Mutlu Ailede Başlar" Paneli

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) ve Eğitim Şube Müdürlükleri tarafından, "Güvenli Aile Mutlu Ailede Başlar" konulu panel düzenlendi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ve Eğitim Şube Müdürlükleri tarafından, "Güvenli Aile Mutlu Ailede Başlar" konulu panel düzenlendi. TDP'nin faaliyetleri kapsamında, çocuk ve gençlerin kişisel, sosyal gelişimlerinin sağlanması çerçevesinde toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi ve bu kapsamda kendilerine sosyal destek ve eğitim desteği sağlanarak, topluma daha faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla ÇOGEP kapsamında panel yapıldı. Müftülük salonunda gerçekleştirilen "Güvenli Aile Mutlu Ailede Başlar" paneline, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, eşi Sevilay Yıldız, sivil toplum kuruluşları, öğretim görevlileri ve yaklaşık 350 vatandaş katıldı. Doç. Dr. Duygu Arıkan, çocuğun cinsel istismarı, Doç. Dr. Abdülhak Halim Ulaş, aile içi iletişim, Yrd. Doç. Dr. Engin Kurşun internet güvenliği ve araştırma görevlisi Aslı Sis Çelik, kadına yönelik şiddet konularında sunum yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: