Erzurum'da İHH'den Ihtiyaç Sahibi Ailelere Destek

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Erzurum'da bulunan yardıma muhtaç ailelere çeşitli yardımlarda bulundu.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Erzurum'da bulunan yardıma muhtaç ailelere çeşitli yardımlarda bulundu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Erzurum Gönüllüsü Birsen Gözgeç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şehitler Mahallesi'ndeki yardıma muhtaç ailelere gıda, tekstil, okul eşyası ve hediye çeki yardımı yapıldığını söyledi.

Erzurum'da 80 yetim çocuğa iftar yemeği verildiğini anımsatan Gözgeç, 300'den fazla yetim çocuğa ve 400 muhtaç aileye yardım faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.

Özellikle maddi durumu iyi olmayan ailelere destek olduklarını vurgulayan Gözgeç, "İhtiyaç duyan kardeşlerimize yönelik yaptığımız birçok çalışma var. Bu çalışmalar her zaman devam edecek. Ramazanda bu çalışmalarımız daha yoğun olarak devam ediyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Gamze İspirli / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: