Erzurum’da İlk Defa 3d Animasyon Reklam

Atatürk Üniversitesi Teknoloji geliştirme bölgesinde See You reklam ajansı Erzurum’da ilk defa uygulanacak olan 3D...

Atatürk Üniversitesi Teknoloji geliştirme bölgesinde See You reklam ajansı Erzurum’da ilk defa uygulanacak olan 3D Animasyon standı kurdu.

Firma yetkisi İlknur Yalçın reklamın çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek reklamın insanları harekete geçirebilme özelliğine sahip olması gerektiğini ifade etti. Yalçın, “2 yıl önce girişimcilik sertifikası alarak bu işe adım attım. KOSGEP ve Ticaret ve Sanayi Odasının desteği ile sertifika alıp bu işe başladım. 3D animasyona doğu da pek rastlanılmıyordu. Genelde İstanbul ve Ankara civarlarında firmalar yoğunlaşmış durumdadır. Ama biz doğuda eksik olan 3D animasyonu daha uygun fiyatla Erzurum’da başlattık.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: