Erzurum'da Kaçakçılık Operasyonları

Erzurum'da düzenlenen operasyonlarda 2 bin 830 paket kaçak sigara ile 263 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olaylarla ilgili 29 kişi gözaltına alındı.

Erzurum'da düzenlenen operasyonlarda 2 bin 830 paket kaçak sigara ile 263 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olaylarla ilgili 29 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri'nce, Aziziye ilçesi Ilıca semtinde kontrol amaçlı bir yolcu otobüsü durduruldu. Polis ekiplerince yapılan aramada M.Ç. ile T.K'ye ait valizler içerisinde bin 842 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Kent merkezinde durumundan şüphelenilen S.Ö'nün valizinde yapılan aramada ise 988 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu kullanan ve başkaları için uyuşturucu temin eden kişilere yönelik başlatılan ve 15 gün süren çalışmalar sonucunda çoğu satış amaçlı olarak hazırlanmış 263 gram uyuşturucu ele geçirildi. Aralarında "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarının da bulunduğu 26 kişi suç üstü yakalandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: