Erzurum'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi

Uzundere ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 76 yaşındaki kişi hayatını kaybetti.

Uzundere ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 76 yaşındaki kişi hayatını kaybetti.

Mehmet Akif Caddesi Cömertler Mahallesi'nde yaşayan Turgut (76) ile eşi Zennure Çelikollu'dan (62) haber alınamayınca komşuları durumu yetkililere bildirdi.

Eve gelen polis ekipleri, zile basmalarına rağmen kapının açılmaması üzerine, Uzundere Cumhuriyet Savcılığı'ndan eve girebilmek için gerekli izni aldı.

Çelikkollu ailesinin yaşadığı evin penceresini kırarak içeriye giren polis ekipleri, kanser hastası olduğu öğrenilen Turgut Çelikkollu'nun cansız bedeniyle karşılaştı. Eşi Zennure Çelikkollu'yu da baygın halde bulan ekipler, 112 Acil Servis ekiplerini olay yerine çağırdı.

Reklam
Reklam

Uzundere Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendiği belirlenen Çelikkollu, burada yapılan müdahalenin ardından, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Cömertler Mahallesi Muhtarı İsrafil Ataseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turgut Çelikkollu'nun İzmit'te ikamet ettiğini, yaz aylarında Uzundere'deki evlerine geldiğini söyledi.

Çelikkollu'nun iki gün önce eşiyle ilçeye geldiğini anımsatan Ataseven, "Turgut Bey karbonmonoksit gazından zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Çok şükür eşinin durumunda iyileşme varmış. Hepimiz çok üzüldük" dedi.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: