Erzurum'da Kermes

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yoksul aileler yararına kermes düzenlendi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yoksul aileler yararına kermes düzenlendi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Erzurum Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen kermesin açılış töreninde yaptığı konuşmada, kermeslerin sosyal yardımlaşma ve dayanışma açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Yardımlaşmanın toplumsal açıdan önemli bir yere sahip olduğunu belirten Yavilioğlu, kermes geleneğinin Anadolu'da önemli bir kültür olduğunu anımsattı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kermesin gelirinin yoksul ve dar gelirler için kullanılacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Erzurum'da kermes geleneğinin yaygın olduğunu belirten Küçükler, kermesin açılışına destek veren herkese teşekkür etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in eşi Ayşenur Küçükler ise kermeste sergilenen ürünlerin her birinin ayrı bir emekle hazırlandığını belirterek, kermesin düzenlemesinde birçok kurumdan destek aldıklarını söyledi.

Çeşitli el sanatları, çeyiz ürünleri ile yiyecek ve içeceklerin satışa sunulduğu kermesin 4 gün süreyle açık kalacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz